Wie ben ik


Hallo, mijn naam is Pascale Timmermans en ik kom uit Raamsdonksveer. Hier woon ik, maar met mijn uitlaatservice ga ik honden ophalen in Tilburg (m.u.v de Reeshof) en Goirle, met z’n allen gaan we wandelen op een groot omheind veld in Tilburg.

Ik ben opgegroeid met dieren om mij heen, ik kan mij geen moment herinneren dat we thuis geen dieren hadden. Schildpadden, honden, konijnen, cavia’s, pony’s, paarden en poezen… Alles was welkom en nog steeds! Zonder dieren zou ik mij geen leuk leven voor kunnen stellen, dat zou voor mij een erg leeg en saai bestaan zijn. Ik geniet van dieren, hun loyaliteit en liefde is hartverwarmend.

Je zou denken dat ik vanzelf in de dierensector terecht zou komen, maar dat heeft toch nog eventjes geduurd. Na allerlei baantjes te hebben gehad, van visagiste tot betonmixerchauffeur, kwam ik op een punt in mijn leven waar ik stil ben gaan staan om na te denken wat bij mij past en wat mij plezier geeft…mijn passie! Naast mijn liefde voor dieren ben ik ook graag in de natuur, wandelen geeft mij rust en het liefst ben ik buiten (maakt niet uit welk seizoen, het heeft allemaal zijn charmes).

Een leuk baantje bij een uitlaatservice kwam op mijn pad en zo is het balletje gaan rollen. Mijn rijervaringen als koerier en mijn grote rijbewijs waren mooi meegenomen. Ik ben een opleiding tot ‘erkend hondenuitlaatservice’ gaan volgen bij de Martin Gaus Academie en heb die met goed gevolg afgerond. Met modules als rassenkennis, gedragsherkenning, roedelgedrag en EHBO voor honden. Als aanvulling heb ik nog extra workshops gevolgd bij een dierenkliniek, (EHBO en vuurwerkangst bij honden en katten). Bij de hondenuitlaatservice had ik na ruim 3 jaar veel geleerd en ervaring opgedaan.

Graag wilde ik het zelf proberen, helemaal zelfstandig met mijn eigen uitlaatservice. Ik heb de sprong gewaagd en heb Nomad uitlaatservice opgericht. Sinds 1 januari 2013 werk ik helemaal voor mijzelf en laat ik met veel plezier en voldoening honden uit.

Fotoboek

Nomad Hondenuitlaatservice
Pascale Timmermans
Nomad Honden uitlaatservice
Pascale Timmermans
Hondenuitlaatservice
Pascale Timmermans
Pascale Timmermans