Hoe werkt het?


Als u interesse heeft in de uitlaatservice dan kunt u mij mailen of bellen, vervolgens maken we een afspraak voor een gesprekje bij u thuis. Dit om met elkaar kennis te maken en dan kan uw hond alvast aan mij snuffelen.
Tijdens dit gesprek kunt u alles vertellen over uw hond zodat ik een beeld krijg van zijn/haar karakter. Het is erg belangrijk dat ik ook van eventuele gebreken op de hoogte ben zodat ik daar tijdens de wandelingen rekening mee kan houden. Verder is het van belang dat uw hond goed met andere honden overweg kan en dat hij/zij sociaal is naar mens en dier.

Ik ga u dan ook alles vertellen en uitleggen over de werkwijze van Nomad uitlaatservice. Ook is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen zodat alles duidelijk is voor u. Als u na het gesprek uw hond wilt aanmelden voor de uitlaatservice dan vult u een gegevensformulier in en ondertekent u de overeenkomst. Overhandigt u mij een huissleutel dan wordt er ook een sleutelcontract ondertekend.

Vervolgens wordt er afgesproken op welke dag(en) uw hond meegaat, waar ik de hond in huis kan vinden en waar uw hond na thuiskomst mag verblijven (bv. in de bench, in de gang, buiten of ergens anders).

U kunt ervoor kiezen uw hond op vaste dagen mee te laten gaan, 1 of meerdere dagen per week, u maakt dan gebruik van een abonnement. Heeft u bv. onregelmatige diensten dan is het handig te werken met een wandelkaart, dit zijn losse wandelingen en worden per keer afgetekend.

Bij het ophalen van uw hond neem ik een halsband mee met een penning met daarop de naam van de uitlaatservice en mijn telefoonnummer. Uw hond wordt vervoerd in een bus met 2 soorten ventilatie (een elektrische en een zelf draaiende), op de gehele vloer ligt een rubberen mat.

Als vervolgens iedereen is opgehaald, gaan we naar een omheind speelveld van maar liefst 12.500 m2 !!! Daar mag iedereen los om te rennen en plezier met elkaar te maken. De wandeling duurt minimaal 1,5 uur. De eerste wandeling loopt uw hond aangelijnd aan een lange lijn met mij mee, dit om rustig kennis te maken met iedereen en voor mij om te zien hoe uw hond reageert op de situatie en de andere honden.

Na thuiskomst laat ik een briefje achter met daarop het tijdstip van ophalen, terugbrengen en wat uw hond die dag allemaal beleefd heeft. Ook krijgt hij/zij wat lekkers en controleer ik of er nog genoeg water in de drinkbak zit en vul dit als het nodig is aan. Nu kan uw hond moe maar voldaan gaan dromen van alle avonturen van de afgelopen dag en een welverdiend dutje gaan doen!

Fotoboek

hond met stok
Nomad Hondenuitlaatservice
vrolijke hond
Nomad Honden uitlaatservice
puppy
Nomad uitlaatservice
Hond met kop in water